Σχετικά με μας


Με γνώση και εμπειρία στον χώρο του κοσμήματος εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, πραγματοποιούμε ένα άνοιγμα στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί τη συνέχεια της 25ετούς μας παρουσίας στον χώρο του κοσμήματος, μέσω του καταστήματος Silver Shop στη Γλυφάδα, που άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη του 1990.


Για εμάς η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη δέσμευση. Για αυτό παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας από Έλληνες κατασκευαστές, αλλά και προϊόντα γνωστών brands, όπως η Loisir και η Visetti. Σε εμάς θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από εντυπωσιακά ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια από ασήμι και χρυσό. Επίσης, βαπτιστικούς σταυρούς, ανδρικά κοσμήματα, κοσμήματα για νεογέννητα και πολλά άλλα.


Επειδή το κόσμημα συνοδεύει κάθε ξεχωριστή μας στιγμή και δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή μας, είναι σημαντικό να επιλέγουμε κοσμήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με τους καλύτερους Έλληνες προμηθευτές και σας τα παρέχει σε ανταγωνιστικές τιμές, στην πόρτα σας, με λίγα μόνο κλικ.


Είμαστε κοντά σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας για τα προϊόντα μας ή για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών σας αγορών, στη διεύθυνση info at nkjewels.gr ή τα τηλέφωνα 6978688432 και 2108942929.